Istock 1218526238

Mkb

Als ondernemer zie je de wereld veranderen. Dit heeft effect op jouw bedrijf. Je vraagt je geregeld af welk effect precies en hoe je relevant blijft. Maar dan vraagt het hier en nu weer je volle aandacht. Kortom; je hebt te maken met het vinden van balans in werken in je bedrijf en werken áán je bedrijf.

Wij helpen je graag te focussen op de toekomst. Bijvoorbeeld door uitdagingen op verduurzaming of digitalisering samen op te pakken. We begeleiden je één op één of in één van onze ondernemersprogramma's. Onze jarenlange ervaring maakt ons dé sparringpartner die jou helpt je bedrijf toekomstbestendig te maken.

Verschil zien, verschil maken

Hoe blijft jouw bedrijf nu en in de toekomst relevant? Welke economische en maatschappelijke ontwikkelingen zijn van invloed? Welke kansen en bedreigingen zijn er? Hoe ga je digitaliseren of verduurzamen? 

Enkele opdrachtgevers
Logo Qwic
Logo Schuurman Schoenen
Logo Diederendirrix
Logo RAXTAR
Groeien

Door je groei met focus te organiseren, zorgen we samen met jou voor een slagkrachtige, stuurbare aanpak om de volgende (groei)fase te bereiken. Zodat je jouw ambities realiseert.

Lees meer
Financieren

Om je groei te financieren is het belangrijk dat de basis klopt en dat je  een duidelijke strategie en businessplanning hebt. Samen met een goede financiële prognose en een aansprekend business plan. Wij weten hoe je dat aanpakt.

Lees meer
Digitaliseren

Als je digitalisering goed aanpakt, helpt het je efficiency en je groei. Wij weten hoe.

Lees meer
Verduurzamen

Verduurzaming van je bedrijf vraagt tijd en expertise. We helpen je graag op weg vanuit onze ruime ervaring met werkende oplossingen.

Lees meer
Leren van elkaar/groepsprogramma's

Als ondernemer kun je netwerk, hulp en inspiratie gebruiken. Dat vind je in één van onze ondernemersprogramma's. 

Lees meer
05 jun Workshop digitaliseringsoffensief Hoe zet je Facebook, Instagram en Tiktok in voor je bedrijf? Lees meer
08 jun Money Meets Ideas - Landelijk Op 8 juni vindt de landelijke Money Meets Ideas bijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst presenteren drie gemotiveerde ondernemers uit het hele land hun businessplan aan een groep investeerders. Lees meer
15 jun PIM - Zomertour 2023 De gedeputeerde (na 15 maart bekend) gaat deze zomer weer op bezoek bij mkb-ondernemers in Noord-Holland die hebben deelgenomen aan het PIM programma. Lees meer
15 jun PIM - NH Ecosysteem Diner De Zomertour wordt afgesloten door de gedeputeerde tijdens het Ecosysteem diner. Tijdens dit diner komen partners en stakeholders uit Noord-Holland bij elkaar om elkaar te ontmoeten en elkaar te kunnen helpen in de ondersteuning in groei en financiering van innovatieve MKB-ondernemers. Lees meer
29 jun Money Meets Ideas - Zuid-Oost Nederland Op 29 juni vindt de Money Meets Ideas bijeenkomst voor Zuidoost-Nederland plaats. Tijdens deze bijeenkomst presenteren drie gemotiveerde ondernemers uit de regio hun businessplan aan een groep investeerders. Lees meer
03 jul Workshop digitaliseringsoffensief Maak je eigen social content kalender Lees meer
04 sep Workshop digitaliseringsoffensief Hoe verhoog ik mijn omzet met e-mail marketing? Lees meer
02 okt Workshop digitaliseringsoffensief Online advertenties te maken met Canva Lees meer
06 nov Workshop digitaliseringsoffensief Realiseer meer sales met conversiegericht schrijven Lees meer
Deel