Terug
Adviseur

Vanuit ondernemerschap, als entrepreneur of intrapreneur , de wereld een stukje mooier maken, daar geloof ik in! Het leukste aan mijn rol? Ik help verschillende klanten, van corporate en MKB tot aan gemeenten en nationale overheid, om innovatie en duurzaamheid te verankeren. Én hun achterban daarin mee te nemen. Geen dag is hetzelfde en het gaat er altijd om dat we partijen samenbrengen om nu concrete stappen zetten in de transitie naar de duurzame en inclusieve economie van de toekomst.


"In de transitie naar een duurzame en inclusieve economie hebben we iedereen nodig."

Het is een enorme opgave om de transitie naar een duurzame en inclusieve economie te maken, en met enkel praten over hoe ingewikkeld het is schieten we niets op. Innovatieve, duurzame startups hebben de afgelopen jaren een voorbeeldfunctie gehad door te laten zien dat het anders kan. Nu moet de grote massa van bedrijven nog mee. Niemand kan er nog om heen. En er zit beweging in.

Wieke 1 Vierkant
Expertise

Als adviseur binnen het domein Ecosystemen versterk ik samenwerkingen tussen publieke en private partijen om innovatie en ondernemerschap te stimuleren. Ik ben ervaren in het ontwerpen, faciliteren en aansturen van nationale en internationale acceleratieprogramma's en workshops, het coachen van impact ondernemers en het begeleiden van strategie-implementatietrajecten. Vanwege mijn ervaring met verschillende typen organisaties, van startups, MKB en corporates tot overheden en NGO's, ben ik goed in staat verbindingen tussen deze partijen te faciliteren.

Enkele van mijn opdrachten:

  • Gemeente Amsterdam - Oprichten en begeleiden van het internationale Impact Ecosystems Network  
  • Gemeente Den Haag - Programmering ImpactFest 2021  
Deel