Terug
Adviseur

Mijn hart gaat sneller kloppen van duurzame en sociale vraagstukken. Bij KplusV kom ik dagelijks in aanraking met thema's op het gebied van energietransitie, circulariteit en social impact. Samen met financiers, ondernemers en overheden kijk ik hoe we de transitie naar een impactvolle economie kunnen versnellen. Ik ken zowel het speelveld van ondernemers, financiers als overheden en samen met hen bedenk ik slimme oplossingen om transitie naar een duurzame en sociale toekomst te versnellen.


"Verbinding en samenwerking voor een duurzame en sociale toekomst."

Meer kapitaal beschikbaar maken voor ondernemers die er maatschappelijk toe doen, dat is mijn passie! Wanneer financieel rendement en maatschappelijk rendement hand in hand gaan, versnellen we de transitie naar een duurzame en sociale economie. Met verbinding, samenwerking en innovatief denken realiseren we deze verandering.

Renee 1 Vierkant
Expertise

Samenwerken met verschillende typen organisaties, van overheden tot fondsen en ondernemers, en verbindingen tussen deze partijen faciliteren. Daar ben ik goed in. Als adviseur faciliteer ik kennisdeling, netwerkvorming en matchmaking en onderzoek ik maatschappelijke thema's.  

Enkele voorbeelden:

  • Het opzetten en uitvoeren van programma's en financieringsnetwerken zoals Co Financing Our Future, Money Meets Ideas en Investor Day Energy
  • Het uitvoeren van fondsevaluaties
  • Onderzoek naar het financieringslandschap voor impact ondernemers
Deel