Terug
Adviseur

Ik help ondernemers met het realiseren van hun groeiambitie. Dit kan beginnen bij het opzetten van de eerste strategie en groeiplan tot aan het aantrekken van het juiste kapitaal en het vinden van passende investeerders.

Hierbij maak ik zowel gebruik van mijn eigen ervaring en kennis als zelfstandig ondernemer in e-commerce, SaaS en B2B dienstverlening, als mijn kennis opgedaan bij de tientallen ondernemers die ik in de afgelopen al heb mogen ondersteunen.


"Het is het resultaat dat telt."

De verscheidenheid aan onderwerpen, visies en overtuigingen maakt het werken met ondernemers zeer inspirerend. Maar bovenal zijn ondernemers altijd gedreven om verbetering en vooruitgang te brengen met een focus op zichtbare resultaten. Mee kunnen werken aan schaalbare innovaties en ondernemers zien groeien is wat mij drijft als adviseur. Aan het einde van de rit hoop ik een bijdrage te hebben kunnen leveren aan het creëren van weer een gezonde onderneming en aan de toekomst van morgen.

Maiko 1 Vierkant
Expertise

Ik heb expertise in het bedenken, opzetten en opschalen van business cases. Hierin ben ik met name betrokken bij creƫren van een groeistrategie en businessplanning met als doel om de road map voor groei te concretiseren. Meer specifiek denk ik graag mee in het vormgeven van de sales, marketing, internationaliseringsstrategie.

Deel