Terug
Adviseur

Mijn passie is het begeleiden van ondernemers. Ik help hen met plezier hun ondernemersdroom te realiseren. Daartoe ondersteun ik onder andere bij strategie-, groei- en digitaliseringsvraagstukken. Om een onderneming succesvol te maken help ik organisaties ook met het doorleven van een transitie. Ook word ik ook dagelijks gedreven door het optimaliseren van het ondernemerslandschap. Daarom ben ik actief betrokken  bij het opzetten en onderhouden van ecosystemen, wat een levendig landschap van ondersteunende diensten voor ondernemers biedt.


"Ik vind het prachtig om ondernemers te helpen met het ontwikkelen van waardevolle oplossingen en hen aan verschillende opdrachten te helpen."

Van nature ben ik een verbindend persoon die wordt gedreven door ondernemers te ondersteunen en verbinden met potentiële klanten, financiers en ecosystemen. Tevens krijg ik energie van het in de markt zetten van producten en diensten en partijen te helpen bij het schalen van hun oplossingen.

Guus 1 Vierkant
Expertise

Mijn ervaring ligt op het gebied van strategie-, groei- en digitaliseringsvraagstukken. Daarnaast heb ik ervaring in verandermanagement, het opzetten en onderhouden van ecosystemen. 

  • Onderzoek naar het verbeteren van de mkb dienstverlening in opdracht van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap.
  • Adviseur voor Ik Ben Drents Ondernemer, waarbij ik startende ondernemers 1-op-1 ondersteun.
  • Betrokken bij MKB Digital Workspace Noord-Holland, voor het ondersteunen van ondernemers met digitaliseringsvraagstukken. 
Deel